Bejelentés


fiuknaklanyoknak Csak Neked!! ;) :*


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Sziasztook! :)

AZ oldalon újítások várhatók, ugyanis folytatjuk. Új menüpontok, új érdekességek. Elég sok mindenről megváltozott a véleményünk, és eléggé megváltoztunk. De nem baj, ennek ellenére folytatjuk az oldalt. Nézzétek az oldalt folyamatosan, jönnek a frissítések. :)

Addig is, nézzétek az oldal facebook oldalát: https://www.facebook.com/pages/Fiuknak-Lányoknak

/Eszter~ 2014. 01. 26./

 

 

Sziasztok :)

Anett és én az elmúlt időben rengeteget változtunk. Nem olyanok vagyunk mint régen, amikor elkezdtük ezt a honlapot csinálni. Persze, még mindig legjobb barátnők vagyunk és most lesz 11 éve, hogy megismertem ezt a bolondot. Csak hát... az idők során más lett az érdeklődési körünk, más zenéket szeretünk, máshogy nézünk ki stb stb. Sok dolgot már nem úgy látunk mint anno, amikor elkezdtük ezt a honlapot csinálni. Mások lettek a nézeteink, "felnőttünk"(már amennyire). Régen nem frissítettük az oldalt.. és ha most folytatnák nagy valószínűséggel más lenne az egész, Másmilyen zenék, képek.. Ami nem biztos hogy mindenkinek tetszene. :)

Úgy döntöttem, hogy az "Az új lány..." történetet folytatjuk, csak egy másik honlapon, Az egésze átrakjuk arra az oldalra, és ott írjuk tovább, hogy legalább az megmaradjon. Ezzel meg.... nemtudom mi lesz. Igyekszünk folytatni, csak hát már az időnk se mindig engedi, jön a felvételi stb. De azért ne felejtsétek el a honlapot. :)

Elnézést kérünk mindenkitől, és megértéseteket köszönjük.

/Eszter-2014.10.25./

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!